Losos s pečenými bramborami a krémovou fenyklovo-zelnou směsí
Tento recept kombinuje šťavnatého lososa s pečenými bramborami a krémovou směsí z fenyklu a zelí. Směs je dochucená tak, aby podtrhla přirozenou chuť ryby a doplnila pečené brambory svou svěží texturou. Ideální pokrm pro milovníky lehkých, ale chutných jídel.
Bez lepkuobsahuje ryby
- Brambory:
- 1 kg brambor
- 1 lžičkysoli
- 0.5 lžičkyčerného pepře
- 2 lžíceoleje
- 0.5 citron
- Fenyklovo-zelná směs:
- 2 stroužek česneku
- 1 fenykl
- 1 balenístrouhaného zelí
- 3 lžícemásla
- 1.5 lžičkysoli
- 0.5 lžičkyčerného pepře
- 1 balenísušeného tymiánu
- 2 lžičkycukru
- 1 balenísmetany na vaření
- 1.5 dlvody
- 0.5 citron
- 1 balenípažitky
- Losos:
- 2 balenílososa
- 2 lžíceoleje
- 1 lžičkysoli
- špetka černého pepře
- 2 lžícemásla