
Miska s trhaným vepřovým masem, nudlemi a svěžím pomerančovým salátem
Objevte dokonalou kombinaci chutí! Šťavnaté a kořeněné trhané vepřové maso je pomalu vařené k dokonalosti a následně jemně trhané. Podává se s jemnými nudlemi, křupavým marinovaným červeným zelím a lehkým pomerančovým salátem, který misku skvěle osvěží.
- Červené zelí:
- 1 baleníčerveného zelí
- 0.5 baleníbíleho octa
- 1 lžíceoleje
- 2 lžičkycukru
- špetka soli
- Pomerančový salát:
- 2 pomeranč
- 1 červená cibule
- 0.5 baleníbílého octa
- špetka soli
- špetka černého pepře
- špetka cukru
- Nudle:
- 2–2,5 l vody
- 1 balenívaječných nudlí
- 0.5 lžíceoleje
- Ochucovací omáčka:
- 1 kus zázvoru
- 3 stroužek česneku
- 1 balenísójové omáčky
- 0.5 dlvody
- 2 lžícecukru
- Vepřové maso:
- 2 balenívepřového sous vide
- 1-1.5 l vody
- 1 lžíceoleje