Yummy

Dušené lyonské kuřecí kousky s basmati rýží

Z tohoto receptu připravíte klasické francouzské kuřecí ragú podle Yummy. Příprava zabere jen chvilku a poté se jídlo uvaří téměř samo. Jako přílohu uvaříme rýži a porce dokončíme zakysanou smetanou.

Clock Icon50 min

Ragú:
lžíce oleje na vymazání pekáče
3 mrkev
1 cibule
3 stroužek česneku
1 baleníkuřecích prsou
1 lžíceoleje
1.5 lžičkysoli
0.5 lžičkyčerného pepře
1 balenísušeného tymiánu
Vývar:
6 dlvody
1 balenírajčatového protlaku
1 kuřecí bujón
1 baleníčerveného octa
1 baleníbobkového listu
Rýže:
1 baleníbasmati rýže
Na dokončení
1 balenízakysané smetany

Více podobných receptů