Yummy

Uzené tofu s jasmínovou rýží, pak choi a chili na asijský způsob

Tento recept spojuje uzené tofu s jemnou jasmínovou rýží a křupavým pak choi, doplněné o pikantní nádech chili. Omáčka z česneku, zázvoru a sójové omáčky dodává pokrmu hlubokou, aromatickou chuť. Kombinace sladké, slané a lehce pálivé chuti vytváří dokonalou rovnováhu.

Clock Icon30 min

Omáčka:
1.5 lžícecukru
1 baleníbílého octa
1 balenísójové omáčky
3 stroužek česneku
1 kus zázvoru
Příloha:
7 dlvody
špetka soli
1 baleníjasmínové rýže
Tofu směs:
2 cibule
1 chili paprička
1 balenípak choi
3 baleníuzeného tofu
1 baleníkukuřičného škrobu
3 lžíceoleje
špetka soli
špetka černého pepře
1 lžíceoleje

Více podobných receptů