
Uzené tofu s jasmínovou rýží, pak choi a chili na asijský způsob
Tento recept spojuje uzené tofu s jemnou jasmínovou rýží a křupavým pak choi, doplněné o pikantní nádech chili. Omáčka z česneku, zázvoru a sójové omáčky dodává pokrmu hlubokou, aromatickou chuť. Kombinace sladké, slané a lehce pálivé chuti vytváří dokonalou rovnováhu.
- Omáčka:
- 1.5 lžícecukru
- 1 baleníbílého octa
- 1 balenísójové omáčky
- 3 stroužek česneku
- 1 kus zázvoru
- Příloha:
- 7 dlvody
- špetka soli
- 1 baleníjasmínové rýže
- Tofu směs:
- 2 cibule
- 1 chili paprička
- 1 balenípak choi
- 3 baleníuzeného tofu
- 1 baleníkukuřičného škrobu
- 3 lžíceoleje
- špetka soli
- špetka černého pepře
- 1 lžíceoleje