Mleté hovězí v rajčatovém ragú s bramborami a čerstvým salátkem
Mleté hovězí v rajčatovém ragú je podáno s bramborami, které dodávají pokrmu bohatou chuť. Pokrm doplňuje čerstvý salát, který skvěle kontrastuje s masem. Rajčatová omáčka je dochucena bylinkami a kořením. Tento pokrm je plný bohatých bílkovin a vlákniny, což ho činí nejen chutným, ale i výživným.
- Brambory:
- 1 kg brambor
- 0.5 lžičkysoli
- 2 lžícemásla
- Masová směs:
- 2 stroužek česneku
- 2 mrkev
- 1 červená paprika
- 1 lžíceoleje
- 1 balenímletého hovězího masa
- 1.5 lžičkysoli
- 0.5 lžičkyčerného pepře
- 1 balenísušených bylinek
- 2 balenísladké papriky
- 0.5 baleníčerveného octa
- 1 balenírajčatového protlaku
- 1 balenídrcených rajčat
- 2 dlvody
- Salát:
- 1 salát
- 1 okurka
- 1 lžíceoleje
- 0.5 baleníčerveného octa
- špetka soli
- špetka černého pepře