Restovaný losos v smetanovo-citronové omáčce s bramborami
Jemně opečený losos v krémové citronové omáčce je recept, který nepochybně přinese svěží inspiraci do vašeho běžného vaření. Losos je doplněn čerstvým salátem a jemnou bramborovou kaší, vytváří příjemnou rovnováhu mezi svěžími a krémovými tóny.
Bez lepkuobsahuje ryby
- Bramborová kaše:
- 1 kg brambor
- 0.5 lžičkysoli
- 3 lžícemásla
- Salát:
- 1 salát
- 1 balenícherry rajčat
- 3 lžíceoleje
- šťáva z 0,5 citronu
- špetka soli
- špetka černého pepře
- špetka cukru
- Losos:
- 2 balenílososa
- 1 lžičkysoli
- špetka černého pepře
- 1 lžíce oleje + 1 lžíce másla na opekání
- Omáčka:
- 1 balenísmetany na vaření
- 1 dlvody
- špetka soli
- nastrouhaná kůra z 0,5 citronu
- šťáva z 0,5 citronu