Yummy

Karamelové sous vide kuřecí s rozmarýnem, rýží a okurkovým salátem

Vyzkoušejte náš tip – jemné sous vide kuřecí maso s aromatickou chutí vonící po rozmarýnu, podávané v karamelové omáčce. Nadýchaná rýže a osvěžující zeleninový salátek vytvářejí vyváženou kombinaci chutí, kterou si zamilujete.

Clock Icon25 min

Rýže:
1 baleníjasmínové rýže
Okurkový salát:
1 okurka
1 červená cibule
0.5 lžíceoleje
0.5 limetka
špetka soli
1 lžičkycukru
Karamelová omáčka:
2 stroužek česneku
1 zázvor
4 lžícecukru
1 balenísójové omáčky
2 balenívinného octa
1 dlvody
0.5 limetka
Kuřecí sous vide:
1 baleníkuřecího sous vide na rozmarýnu
1 lžíceoleje

Více podobných receptů