Karamelové sous vide kuřecí s rozmarýnem, rýží a okurkovým salátem
Vyzkoušejte náš tip – jemné sous vide kuřecí maso s aromatickou chutí vonící po rozmarýnu, podávané v karamelové omáčce. Nadýchaná rýže a osvěžující zeleninový salátek vytvářejí vyváženou kombinaci chutí, kterou si zamilujete.
- Rýže:
- 1 baleníjasmínové rýže
- Okurkový salát:
- 1 okurka
- 1 červená cibule
- 0.5 lžíceoleje
- 0.5 limetka
- špetka soli
- 1 lžičkycukru
- Karamelová omáčka:
- 2 stroužek česneku
- 1 zázvor
- 4 lžícecukru
- 1 balenísójové omáčky
- 2 balenívinného octa
- 1 dlvody
- 0.5 limetka
- Kuřecí sous vide:
- 1 baleníkuřecího sous vide na rozmarýnu
- 1 lžíceoleje