Yummy

Karamelové sous vide kuřecí s rozmarýnem, rýží a okurkovým salátem

Vyzkoušejte náš tip – jemné sous vide kuřecí maso s aromatickou chutí vonící po rozmarýnu, podávané v karamelové omáčce. Nadýchaná rýže a osvěžující zeleninový salátek vytvářejí vyváženou kombinaci chutí, kterou si zamilujete.

Clock Icon35 min

Rýže:
1 baleníjasmínové rýže
špetka soli
Okurkový salát:
1 okurka
1 červená cibule
0.5 lžíceoleje
0.5 limetka
špetka soli
1 lžičkycukru
Karamelová omáčka:
2 stroužek česneku
1 kus zázvoru
4 lžícecukru
1 balenísójové omáčky
1 baleníbílého octa
1 dlvody
0.5 limetka
Kuřecí sous vide:
1 baleníkuř. prsou sous vide
2 lžíceoleje
3.5 dlvody

Více podobných receptů