Jemně pikantní směs z mletého hovězího masa s bramborovými dukátky na rozmarýnu
Jemně pikantní masová omáčka s vůní bylinek a papriky skvěle ladí s křupavými bramborovými dukátky na rozmarýnu. Tato harmonie chutí a textur potěší každého milovníka výrazných jídel. Rozmarýn dodává bramborám lahodné aroma, které perfektně podtrhuje chuť celé kombinace.
- Bramborové dukátky:
- 1 kg brambor
- 2 lžíceoleje
- 1 lžičkysoli
- 0.5 lžičkyčerného pepře
- 1 balenísušeného rozmarýnu
- Masová směs:
- 1 cibule
- 2 stroužek česneku
- 2 červená paprika
- 1-2 lžíce oleje
- 1 balenímletého hovězího masa
- 1 lžičkysoli
- 0.5 lžičkyčerného pepře
- 1 balenísušených bylinek
- 1 balenísladké papriky
- 1 balení chilli koření
- 2 baleníhořčice
- 1 balenírajčatového protlaku
- 1,5 lžíce mouky (volitelné)
- 6 dlvody