Yummy

Toskánské kuřecí ragú se šťouchanými bramborami

Kuřecí ragu – lahodná pochoutka, která vás potěší! Sušená rajčata dodají omáčce výraznou chuť, zatímco kuřecí maso od českého farmáře zajistí šťavnatost a čerstvost celého pokrmu. Kombinace s jemnými šťouchanými brambory vytváří pokrm, který rozhodně stojí za ochutnání!

Clock Icon40 min

Brambory:
1 kg brambor
0.5 lžičkysoli
3 lžícemásla
Ragú:
1 cibule
2 stroužek česneku
1 baleníoliv
1 balenísušených rajčat
2 lžíceoleje
1 baleníkuřecích prsou
1 lžičkysoli
0.5 lžičkyčerného pepře
1 balenísušených bylinek
2 balenívinného octa
1 balenísmetany na vaření
2 dlvody

Více podobných receptů