Toskánské kuřecí ragú se šťouchanými bramborami
Kuřecí ragu – lahodná pochoutka, která vás potěší! Sušená rajčata dodají omáčce výraznou chuť, zatímco kuřecí maso od českého farmáře zajistí šťavnatost a čerstvost celého pokrmu. Kombinace s jemnými šťouchanými brambory vytváří pokrm, který rozhodně stojí za ochutnání!
- Brambory:
- 1 kg brambor
- 0.5 lžičkysoli
- 3 lžícemásla
- Ragú:
- 1 cibule
- 2 stroužek česneku
- 1 baleníoliv
- 1 balenísušených rajčat
- 2 lžíceoleje
- 1 baleníkuřecích prsou
- 1 lžičkysoli
- 0.5 lžičkyčerného pepře
- 1 balenísušených bylinek
- 2 balenívinného octa
- 1 balenísmetany na vaření
- 2 dlvody