Yummy

Hovězí karbanátky s krémovou omáčkou a šťouchanými bramborami

Hovězí karbanátky, jemně dochucené a opečené dozlatova, podáváme s lahodnou hořčičnou omáčkou, která dodá pokrmu příjemnou pikantnost. Na talíři je doplní šťouchané brambory s máslovou chutí a svěží salát, který celou kombinaci krásně vyváží.

Clock Icon40 min

Brambory:
1 kg brambor
0.5 lžičkysoli
3 lžícemásla
1 balenípažitky
Salát:
1 salát
1 balenícherry rajčat
1 lžíceoleje
špetka soli
špetka černého pepře
Karbanátky:
0.5 lžíceoleje
1 balenímletého hovězího masa
Omáčka:
1 balenísmetany na vaření
2 dlvody
0.5 lžičkyčerného pepře
1 baleníhořčice
2 balenísójové omáčky

Více podobných receptů