Hovězí karbanátky s krémovou omáčkou a šťouchanými bramborami
Hovězí karbanátky, jemně dochucené a opečené dozlatova, podáváme s lahodnou hořčičnou omáčkou, která dodá pokrmu příjemnou pikantnost. Na talíři je doplní šťouchané brambory s máslovou chutí a svěží salát, který celou kombinaci krásně vyváží.
- Brambory:
- 1 kg brambor
- 0.5 lžičkysoli
- 3 lžícemásla
- 1 balenípažitky
- Salát:
- 1 salát
- 1 balenícherry rajčat
- 1 lžíceoleje
- špetka soli
- špetka černého pepře
- Karbanátky:
- 0.5 lžíceoleje
- 1 balenímletého hovězího masa
- Omáčka:
- 1 balenísmetany na vaření
- 2 dlvody
- 0.5 lžičkyčerného pepře
- 1 baleníhořčice
- 2 balenísójové omáčky