Vepřové s gratinovaným květákem a citronovou gremolatou
Vepřové plátky doplněné gratinovaným květákem a citronovou gremolatou vytváří chuťovou harmonii. Sladkost květáku a jemnost vepřového masa jsou dokonale vyváženy osvěžující a aromatickou gremolatou.
- Gratin:
- 1 lžíceoleje na vymazání pánve
- 2 květák
- 2 mrkev
- 1 lžičkysoli
- špetka černého pepře
- 1 balenísmetany na vaření
- 1 balenístrouhaného sýra
- Gremolata:
- 2 stroužek česneku
- 1 balenípetržele
- kůra z 0,5 citronu
- šťáva z 1 citronu
- 5 lžic olivový olej
- 0.5 lžičkysoli
- špetka černého pepře
- Vepřové plátky:
- 1 balenívepřových kotlet
- 1 lžíceoleje
- 0.5 lžičkysoli
- 0.5 lžičkyčerného pepře