Yummy

Vepřové s gratinovaným květákem a citronovou gremolatou

Vepřové plátky doplněné gratinovaným květákem a citronovou gremolatou vytváří chuťovou harmonii. Sladkost květáku a jemnost vepřového masa jsou dokonale vyváženy osvěžující a aromatickou gremolatou.

Clock Icon55 min

Gratin:
1 lžíceoleje na vymazání pánve
2 květák
2 mrkev
1 lžičkysoli
špetka černého pepře
1 balenísmetany na vaření
1 balenístrouhaného sýra
Gremolata:
2 stroužek česneku
1 balenípetržele
kůra z 0,5 citronu
šťáva z 1 citronu
5 lžic olivový olej
0.5 lžičkysoli
špetka černého pepře
Vepřové plátky:
1 balenívepřových kotlet
1 lžíceoleje
0.5 lžičkysoli
0.5 lžičkyčerného pepře

Více podobných receptů