Vepřové plátky v krémové hořčično-sójové omáčce s bramborami a salátem
Vepřové plátky jsou šťavnaté a obohacené výraznou hořčično-sójovou omáčkou, která dodává příjemnou kombinaci pikantnosti a umami. Krémové mačkané brambory přinášejí jemnost a vyváženost, zatímco čerstvý salát s francouzským dresinkem pokrmu přidává lehkou a osvěžující chuť.
- Mačkané brambory:
- 1 kg brambor
- 1 lžička soli
- 3 lžícemásla
- Vepřové plátky:
- 1 balenívepřové kýty
- 2 lžíceoleje
- 0.5 lžičkysoli
- 0,5-1 lžičky černého pepře
- 1 balenísmetany na vaření
- 1 baleníhořčice
- 1 balenísójové omáčky
- Salát:
- 1 salát
- 1 balenícherry rajčat
- 1 balenídresinku