Bramborový gratin s hovězím masem a pico de gallo
Z brambor se připraví chutný gratin s mletým hovězím, strouhaným sýrem a domácí salsou, tedy pico de gallo. Porce se dokončí creme fraiche.
- Brambory:
- 1 kg brambor
- 2 lžíceoleje
- 1 lžičkysoli
- 0.5 lžičkyčerného pepře
- 1 balenísladké papriky
- 1 balenísušeného tymiánu
- Pico de Gallo:
- 1 červená cibule
- 1 balenícherry rajčat
- 1 limetka
- špetka soli
- 1 lžičkycukru
- špetka černého pepře
- Mleté hovězí:
- 2 stroužek česneku
- 1 lžíceoleje
- 1 balenímletého hovězího masa
- 1 lžičkysoli
- 1 balenítaco koření
- Další ingredience:
- 1 balenístrouhaného sýra
- 1 balenízakysané smetany