Yummy

Bramborový gratin s hovězím masem a pico de gallo

Z brambor se připraví chutný gratin s mletým hovězím, strouhaným sýrem a domácí salsou, tedy pico de gallo. Porce se dokončí creme fraiche.

Clock Icon50 min

Brambory:
1 kg brambor
2 lžíceoleje
1 lžičkysoli
0.5 lžičkyčerného pepře
1 balenísladké papriky
1 balenísušeného tymiánu
Pico de Gallo:
1 červená cibule
1 balenícherry rajčat
1 limetka
špetka soli
1 lžičkycukru
špetka černého pepře
Mleté hovězí:
2 stroužek česneku
1 lžíceoleje
1 balenímletého hovězího masa
1 lžičkysoli
1 balenítaco koření
Další ingredience:
1 balenístrouhaného sýra
1 balenízakysané smetany

Více podobných receptů