
Restovaný losos ve smetanovo-citronové omáčce s bramborami
Jemně opečený losos v krémové citronové omáčce je recept, který nepochybně přinese svěží inspiraci do vašeho běžného vaření. Losos je doplněn čerstvým salátem a jemnou bramborovou kaší, vytváří příjemnou rovnováhu mezi svěžími a krémovými tóny.
Bez lepkuobsahuje ryby
- Brambory:
- 2-2,5 l vody
- 1 baleníbrambor
- 2 lžičkysoli
- Salát:
- 1 balenísalátu
- 1 balenícherry rajčat
- 3 lžíceoleje
- špetka soli
- špetka černého pepře
- 1 lžícecukru
- 0.5 citronu
- Losos:
- 2 balenílososa
- 1 lžičkysoli
- špetka černého pepře
- 1 lžíceoleje
- 2 lžícemásla
- Omáčka:
- 1 balenísmetany na vaření
- špetka soli
- 0.5 citronu
- 1 balenísměs koření
- Další ingredience:
- 3 lžícemásla
- špetka soli