Skip to contentYummy
Loading...

Brambory:
2-2,5 l vody
1 kg brambor
2 lžičkysoli
Dip:
0.5 baleníkopru
1 balenízakysané smetany
1 lžička cukru
špetka černého pepře
1 balenídijonské hořčice
0,5 citronu
Salát:
1 balenímesclun salátu
1 okurka
1 balenísalátové zálivky
špetka soli
Pstruh:
2 balenípstruha
1 lžička soli
0 lžičkyčerného pepře
1 lžíceoleje
2 lžícemásla
Další ingredience:
3 lžícemásla
špetka soli
0,5 citronu
0.5 baleníkopru

Více podobných receptů

Pstruh duhový na pánvi – Lahůdka pro všední dny

Pstruh duhový na pánvi s bramborami a smetanovou omáčkou je lahodná kombinace, kterou si zamiluje celá rodina. Tento recept je obzvláště oblíbený mezi zákazníky Yummy a je ideální jak pro rušné všední dny, tak pro pohodové víkendové chvíle. Jeho snadná a rychlá příprava z něj činí vynikající volbu, když si chcete vychutnat chutné jídlo bez dlouhého pobytu v kuchyni.

Tajemství pstruha duhového na pánvi

Tajemství tohoto pokrmu spočívá v jeho lahodných, ale jednoduchých ingrediencích. Pstruh duhový je ochucen solí, černým pepřem a citronovou šťávou, což z něj činí neodolatelně chutný pokrm. Smetanová omáčka smíchaná s dijonskou hořčicí a čerstvým koprem dodává pokrmu osvěžující a krémový dotek. Šťouchané brambory, vylepšené máslem a solí, dokončují pokrm a nabízejí bohatý a uspokojivý chuťový zážitek. Toto bezlepkové a bezlaktózové jídlo je také výživnou volbou, protože je bohaté na bílkoviny.

Rychlé tipy na přípravu

Příprava pstruha duhového na pánvi je snadná, ale s několika tipy může být ještě chutnější. Ujistěte se, že brambory vaříte, dokud nejsou důkladně uvařené, a po rozmačkání přidejte více soli, pokud je potřeba. Začněte vařit rybí filety kůží dolů, aby se rovnoměrně propekly a zůstaly šťavnaté. Pro změnu můžete zkusit nahradit pstruha duhového lososem nebo dokonce kuřecím masem.

Lahodné přílohy k pstruhu duhovému na pánvi

Pstruh duhový na pánvi se nejlépe vychutnává s čerstvým salátem a smetanovou omáčkou. Podávejte pokrm tradičně s šťouchanými bramborami a dokončete čerstvým koprem. Osvěžující citronová voda se k tomuto pokrmu dobře hodí a zvýrazňuje chutě ryby a omáčky. Podávejte pokrm buď na velkém talíři ke sdílení, nebo krásně naservírovaný jednotlivě pro každého strávníka.

Snadná a lahodná volba pro každý den

Pstruh duhový na pánvi je všestranný pokrm, který dokonale vyhovuje rodinným jídlům nebo zvláštním příležitostem. Jeho jednoduchá příprava a lahodný chuťový profil jistě potěší všechny milovníky ryb. Vyzkoušejte tento chutný a výživný recept již dnes a vychutnejte si kulinářský zážitek, který přináší!

Recept Pstruh duhový na pánvi s bramborami a smetanovou omáčkou byl vytvořen profesionálními kuchaři Yummy a otestován v naší testovací kuchyni.

Yummy vám doručí recepty od profesionálů spolu s potřebnými a pečlivě vybranými surovinami až domů. Díky Yummy je každodenní vaření jednodušší, rychlejší a chutnější.