Pečené bavorské klobásky s bramborami, růžičkovou kapustou a hořčičným dipem
Pečené klobásy s růžičkovou kapustou nabízí netradiční spojení chutí. Jemná sladkost kapusty doplňuje opečené brambory. Hořčičný dip přidává výrazný pikantní akcent. Jednoduché jídlo, které příjemně překvapí.
Bez lepkuobsahuje vepřové maso
- Brambory:
- 1 kg brambor
- 2 červená cibule
- 2 lžíceoleje
- 1 lžičkysoli
- 0.5 lžičkyčerného pepře
- 1 balenísušených bylinek
- Růžičková kapusta:
- 1 balenírůžičkové kapusty
- 1 lžíceoleje
- 2 lžícemásla
- 1 lžičkysoli
- špetka černého pepře
- 2 balenímedu
- Bavorské klobásky:
- 1 baleníbavorských klobásek
- Krémový hořčičný dip:
- 1 balenízakysané smetany
- špetka soli
- špetka černého pepře
- 1 baleníhořčice
- 3 balenívinného octa