Yummy

Pečené bavorské klobásky s bramborami, růžičkovou kapustou a hořčičným dipem

Pečené klobásy s růžičkovou kapustou nabízí netradiční spojení chutí. Jemná sladkost kapusty doplňuje opečené brambory. Hořčičný dip přidává výrazný pikantní akcent. Jednoduché jídlo, které příjemně překvapí.

Clock Icon45 min
Bez lepkuobsahuje vepřové maso

Brambory:
1 kg brambor
2 červená cibule
2 lžíceoleje
1 lžičkysoli
0.5 lžičkyčerného pepře
1 balenísušených bylinek
Růžičková kapusta:
1 balenírůžičkové kapusty
1 lžíceoleje
2 lžícemásla
1 lžičkysoli
špetka černého pepře
2 balenímedu
Bavorské klobásky:
1 baleníbavorských klobásek
Krémový hořčičný dip:
1 balenízakysané smetany
špetka soli
špetka černého pepře
1 baleníhořčice
3 balenívinného octa

Více podobných receptů