
Jemně pikantní směs z mletého hovězího masa s bramborovými dukátky na rozmarýnu - for chef
Jemně pikantní masová omáčka s vůní bylinek a papriky skvěle ladí s křupavými bramborovými dukátky na rozmarýnu. Tato harmonie chutí a textur potěší každého milovníka výrazných jídel. Rozmarýn dodává bramborám lahodné aroma, které perfektně podtrhuje chuť celé kombinace.
- Bramborové dukátky:
- 1 kg brambor
- 2 lžíceoleje
- 1 lžičkysoli
- 0.5 lžičkyčerného pepře
- 1 balenísušený rozmarýn 0,5g
- Masová směs:
- 1 cibule
- 2 stroužek česneku
- 2 červená paprika
- 1-2 lžíce oleje
- mleté hovězí maso 400g
- 1 lžičkysoli
- 0.5 lžičkyčerného pepře
- 1 balenísměs sušených bylin 0,5g
- sladká paprika 2,5g
- chili koření 1,5g
- hořčice dijonská 40g
- rajčatový protlak 70g
- 6 dlvody